İş

TD SYNNEX raporu, yapay zeka ve siber güvenliğe daha fazla odaklanıldığını gösteriyor

CLEARWATER, FLORIDA – TD SYNNEX, 2023 DoT Raporuna bir ek yayınladı ve Kuzey Amerika kanal ortaklarının stratejilerinde yapay zeka (AI), bilgi analitiği ve siber güvenlik gibi yüksek büyüme gösteren teknolojilere yönelik önemli bir değişimi ortaya koydu. Bulgular, yapay zeka ve makine öğrenimi (ML) çözümleri sunmayı planlayan iş ortaklarının sayısında %14’ten etkileyici bir %40’a sıçrayarak önemli bir artış olduğunu gösteriyor. Bu eğilim aynı zamanda gelecek yıl için gelir artışı öngören bu iş ortaklarının %77’sinin beklentileriyle de örtüşüyor.

Mayıs ve Temmuz 2023 arasında 60’tan fazla ülkeden 550’den fazla teknoloji ortağıyla gerçekleştirilen anketin sonuçlarına göre segmenti şekillendiren birkaç temel trend belirlendi: – İş ortaklarının yapay zeka/ML çözüm tekliflerinde bir sıçrama. – Ağ oluşturma, siber güvenlik ve veri analitiğinin ana gelir etkenleri olarak geliştirilmesi.- Yapay zeka/makine öğrenimi ve bilgi analitiği becerilerine olan talebin küresel ortalamanın üzerinde artması.- İş planlaması ve yönetilen hizmet uzmanlığı için artan işe alım.- Eser satışlarında %250 artış yaşam döngüsü hizmetleri ve paketli hizmetlerin yeniden satışı %80’lik bir artış da dahil olmak üzere hizmet odaklı tekliflere kesin bir geçiş.- İş ortaklarının yaklaşık %39’u çeşitlilik, eşitlik ve katılım (DEI) ölçümleri ve sertifikalarına yatırım yapıyor.- İş ortaklarının %60’ından fazlası sosyal ve yönetişim (ESG) ve DEI analitiği sunmak için çevresel planlara yatırım yapıyor.

TD SYNNEX Kuzey Amerika Lideri Peter Larocque, iş büyümesini desteklemek için ortakların odak alanlarıyla uyum sağlamanın değerini vurguladı. Şirket, ürün çeşitliliği, hizmet kapsamı ve kapsamlı analizler içeren geniş yetenekleriyle bu değişimi destekleyecek şekilde iyi bir konuma sahiptir.

İş ortakları aynı zamanda artan rekabet, dijital dönüşüm baskıları ve işe alım engelleri gibi zorlukların üstesinden gelme ihtiyacının da farkındadır ve uyum sağlama ve iş gücü gelişimine vurgu yaparak stratejilerini yeniden tanımlamaktadır.

Bu makale yapay zeka yardımıyla oluşturulmuş, bir editör tarafından çevrilmiş ve incelenmiştir. Daha fazla bilgi için Şartlar ve Koşullarımıza bakın.

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir

Başa dön tuşu